Vagina massage kvinder

Yoni er sanskrit ord for vagina, der er løst oversat som “helligt rum” eller Nogle massage og seksual healers bruge den til at hjælpe kvinder til. Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget det, vil der også være mulighed for yonimassage (massage af vagina). Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina) Lingam er sanskrit for.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina) Lingam er sanskrit for.

Her er en fantastisk video der viser hvordan man giver en kvinde fuld krops orgasmer ved at massere hende på bestemte meridianpunkter. Massage af disse. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring.

Spirituelle Yoni er sanskrit for kvindens kønsorganer (Vulva/Vagina) Lingam er sanskrit for.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail