Tantra massage for mænd tantra copenhagen

En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv.

Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af for mig at lade en kvinde give mig tantramassage end en mand. Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv.

Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Tantramassage for par i København⎥Tantramassage til mænd, kvinder og par

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv.

Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail