Sexx kvinder yngre mænd

Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv at være den, der stiller kravene, når modne kvinder vælger en ung. Du skal vide hvorfor, hun vil overveje at have sex med dig. Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på. Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex. Jeg har haft sex med tre fyre, der er unge nok til at være mine sønner. Sex er så Jeg har endelig forstået, hvorfor kvinder dater yngre mænd.

7 grunde til at knalde yngre mænd | SE og HØR

Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, veninder, penge, politik, skønhed, livsstil, sex og meget mere. Cougar-kvinder står ved deres seksualitet og lyst til yngre mænd. Du skal vide hvorfor, hun vil overveje at have sex med dig.

Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på.

Line Baun Danielsen blogger om job, karriere, børn, mænd, kærester, veninder, penge, politik, skønhed, livsstil, sex og meget mere. Der er flere grunde til, at yngre mænd går efter en såkaldt cougar – i hvert fald når det handler om sex. Unge mænd og modne kvinder kan være et perfekt match, siger sexolog. Sexeksperten Jakob Olrik har skrevet bøger om bedre sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail