Sex nu elsker sex

Har mennesket altid være monogamt? Og hvorfor tænder vi på nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex. Vi elsker at eksperimentere i sengen Sex er skønt - og sex skal helst være eksperimenterende. I hvert Og nu har vi gjort det mange gange. Kvinder vil lige så gerne have sex, som mænd vil. Men ofte er der en enkelt faktor, der forhindrer det: Stress. Undersøgelse: Disse to ord elsker kvinder at høre under sex Nu er en større samtaletråd på internetforummet Reddit imidlertid nået frem til.

Sex med en ny partner - sådan bliver det godt for jer begge | Femina

Kvinder vil lige så gerne have sex, som mænd vil. Men ofte er der en enkelt faktor, der forhindrer det: Stress. Ibi Makienok er særdeles bramfri, når det kommer til at tale åbent om sex. Nu kan jeg ikke længere holde min mund i denne kønskamp, vi åbenbart står i.

Mænd og kvinder er fantastiske på hver deres måde, men vi er.

Er du den mentale forførerske, en sensuel, erotisk elsker, eller er god sex primært et spørgsmål om Han hvisker til dig, at han må have sex med dig − lige nu. Ibi Makienok er særdeles bramfri, når det kommer til at tale åbent om sex.

Men der er også mange tanker, der flyver gennem dit hoved: Hvad nu, hvis han ikke er en god elsker? Hvad nu, hvis han synes, jeg ikke er.

Kvinder vil lige så gerne have sex, som mænd vil. Men ofte er der en enkelt faktor, der forhindrer det: Stress. Vi elsker at eksperimentere i sengen Sex er skønt - og sex skal helst være eksperimenterende. I hvert Og nu har vi gjort det mange gange. Nu kan jeg ikke længere holde min mund i denne kønskamp, vi åbenbart står i. Mænd og kvinder er fantastiske på hver deres måde, men vi er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail