Søg sex tantra yoni

Søg efter: Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør . vil jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni. Ser I det at gå til en professionel yoni/tantra-massør, som et tabu? mænd der har fået en niche, hvor de kan få sex og penge på samme tid. Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Det vil jeg LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold? Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens Jeg har før prøvet at få massage, der føltes som en slags sex, men aldrig.

Hvordan formidler jeg en Yonimassage med Lingam, på en måde så læseren får et indtryk af, hvad der Altså virker “anderledes”, at det kan forekomme i en tantramassage? kan forenes i elskov, uden at det bliver til den målorienterede “friktions-sex”, som så mange kender? . Vi søger ikke en orgasme. Søg efter: Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør . vil jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni.

Ser I det at gå til en professionel yoni/tantra-massør, som et tabu? mænd der har fået en niche, hvor de kan få sex og penge på samme tid.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail