Healingsmassage

Healingsmassage er en blid behandlings terapi, som giver dig muligheden for at synke og dyrke din indre, med henblik på at skabe balance. Behandlingen. Healingsmassage er en meget blid, dybtgående og omsorgsfuld massageform, som støtter modtageren i at få et pusterum fra sindets konstante tankestrøm og til. Healingsmassage, at gøre kroppen hel. ​. Healing, at gøre hel, har været kendt i de fleste gamle kulturer. Massagen foregår med olie og er blid massage, der. Kort intro til en healingsmassage hos Helse Clinique v/Nønne i Århus N - en healingsmassage er en helkropsmassage som varer 1½ time i alt.

Healingsmassage, at gøre kroppen hel. ​. Healing, at gøre hel, har været kendt i de fleste gamle kulturer. Massagen foregår med olie og er blid massage, der. Healingsmassage gives som en 60 min. Healingsmassage eller en mere dybdegående 90 min.

Healingsmassage, der også inkludere samtale inden massagen. Kort intro til en healingsmassage hos Helse Clinique v/Nønne i Århus N - en healingsmassage er en helkropsmassage som varer 1½ time i alt.

Healingsmassage gives som en 60 min. Healingsmassage eller en mere dybdegående 90 min. Healingsmassage, der også inkludere samtale inden massagen. Healingsmassage er en massageform, der er blid og omsorgsfuld. De lette og behagelige berøringer giver rum for, at kroppen langsomt giver. Healingsmassage er en blid behandlings terapi, som giver dig muligheden for at synke og dyrke din indre, med henblik på at skabe balance.

Behandlingen.

Oasen - 25 års erfaring med Essential Touch - Healingsmassage kurser og uddannelse (RAB godk.)

Kort intro til en healingsmassage hos Helse Clinique v/Nønne i Århus N - en healingsmassage er en helkropsmassage som varer 1½ time i alt. Healingsmassage er en blid behandlings terapi, som giver dig muligheden for at synke og dyrke din indre, med henblik på at skabe balance.

Behandlingen. Healingsmassage er en meget blid, dybtgående og omsorgsfuld massageform, som støtter modtageren i at få et pusterum fra sindets konstante tankestrøm og til.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail