At være utro chat

I mit hoved er alene tanken om at være samme med en anden en slags utroskab, og ja, derfor vil jeg også betegne chat-sex som utroskab. At være utro dækker over flere ting, og der er mange forskellige meninger og flere i undersøgelsen nævner da også sms'er, chat og lignende. Erotisk chat ligger et eller andet sted midt imellem, vi kunne kalde det Det kan godt være, at du ikke begår fysisk utroskab, at det kun er. Det, vores undersøgelse og andre peger på, er, at en stærk faktor, som forhindrer os i at være utro, er vores emotionelle reaktion på det, altså  Не найдено: chat.

Brevkassen: Er sexchat utroskab? | Information

Hvad hvis den kvinde du chattede seksuelt med, ikke var en fremmed men din kone? Kunne det være en mulighed for dig, og har hun lyst til at være med til det? Jeg blev jo meget hurtig ked af det, for var bange han skulle gå fra mig, ligesom de andre - men havde aldrig nogensinde tænkt på at han kunne være mig "utro".

Erotisk chat ligger et eller andet sted midt imellem, vi kunne kalde det Det kan godt være, at du ikke begår fysisk utroskab, at det kun er.

Jeg blev jo meget hurtig ked af det, for var bange han skulle gå fra mig, ligesom de andre - men havde aldrig nogensinde tænkt på at han kunne være mig "utro". Hvem er utro på chat og SMS? En del oplever i dag at blive ”grebet” af at chatte eller SMS'e med andre end deres partner. Det kan være intense venskabelige.

Erotisk chat ligger et eller andet sted midt imellem, vi kunne kalde det Det kan godt være, at du ikke begår fysisk utroskab, at det kun er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail